Microblading

PhiBrows Microblading är till för att skapa ett naturligt, harmoniskt och tidlöst resultat. Vi utgår efter gyllenesnittet i kundens ansikte, den naturliga färgen och den naturliga stråriktningen.

Detta är alltså ingen tatuering! Pigmentering ersätter inte en sminkning. Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån. För ett naturligt, tidlöst och harmoniskt resultat!

Ansiktsbehandlingar


Behandlingen är helt anpassad efter person, hud och behov. Vi börjar alltid med en ordentlig djuprengöring, hudanalys och konsultation. Därefter fokuserar jag på valt område och att ge kunden resultat och väljer även kemisk peeling efter behov. Här kan man lägga till det som behövs som exempelvis vitaminampuller eller extra fukttillförsel.

Fillers & Botox

Fillers består av hyaluronsyra som vår kropp producerar naturligt. Med åldern minskar produktionen och därmed minskar även hudens elasticitet. Det bidrar till att linjer, rynkor och spänsten avtar. En filler påverkar inte musklernas rörlighet, utan reducerar linjer och veck genom att fylla ut området under dem. På så vis lyfts huden upp och blir slätare.

Botox är en muskel blockerande injektion, är ett väl beprövat och godkänt läkemedel som använts i många år för sjukdomsbehandling. Biverkningar och komplikationer är därför mycket ovanliga. I enstaka fall kan smärta eller svullnad uppstå.

Lashlift

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt utan att du ens behöver sminka dig på morgonen. I behandlingen böjer vi upp dina egna fransarna från roten så ögat öppnas upp, man ser piggare ut och fransarna ser då också betydligt längre ut. LashLift är ett skonsammare alternativ till fransförlängning & kräver också betydligt mindre underhåll. Du slipper dessutom använda franstången varje morgon. Keratinet som vi avslutar alla våra behandlingar med vårdar & stärker fransen samt gör den 2-3% längre.

Browlift

Det är en keratinbehandling & permanent av sina egna bryn, man förändra alltså strukturen och formen på sina bryn. Är ni bekanta med lashlift så är detta precis samma typ av behandling men att det utförs på brynen istället. Man formar brynen så att det ser fylligare ut. Som första steg rengörs brynen grundligt så både huden och stråna är helt rena. Därefter formar man brynen och behandlar med permanentvätska. Detta i två omgångar för att öppna upp hårstrået och sedan för att kunna forma och göra strået mer medgörligt.