PROFESSIONELLA ITALIENSKA PRODUKTER

InLei Italien är ett världskänt märke med ursprung i Italien som levererar produkter till skönhetssalonger. Nu består märket av bryn och fransfärger samt av de unika Lash Filler och Brow produkter.

InLei Utbildingsledare Daniela Sandquist

Hon har många års utbildning inom skönhet. En stor passion är just fransar och bryn där Daniela har hängt med i utvecklingen. Sedan den första kursen 2016 Så har hon provat på olika märken och metoder.
Daniela startade sin karriär inom skönhet med fransförlängning, men efter 3 år valde Daniela att endast jobba med behandlingar som förstärker det naturliga vi har och valde därför att sluta med Fransförlängning.
Lashlift och Browlift var det kunderna ville ha och att få arbeta naturligt var något självklart.Idag arbetar Daniela med Lashfiller, Brow bomber, Henna brows, 3D microblading.

Lashliftutbildning

Kursinnehåll: Hårkemi Den Kemiska processen med Lash Filler Vad händer och varför? Produkter, verktyg och utrustning Kliniska prövningar av Lash Filler-behandling Skillnaden mot andra Lashlift? Hur man säljer in behandlingen Hur man ser sina egna och andras misstag i lashlift. Bli ett proffs! Färglära Jobba på en modell Marknadsföring och affärstips.

Browliftutbildning

Kursinnehåll Allt om Brynets historia,  Hur du hittar rätt form för dina kunder, Hur man gör en korrekt konstultation Allt du behöver veta om olika hårtyper och hur du arbetar med det Vad du behöver veta om olika hudtyper och hur det påverkar färgen Vad produkterna gör med stråna Hur man utför en korrekt laminering.